WoT Magyar Fórum
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
linkek
 
Üdv.
IP
 

 

 

 

 

 

 

 

Unborn 8.0 Orange Pointer

Minden ami történelem

Ide jöhet minden, ami történelem

Képek, leírások, ismertetők, videók

540 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
2015.04.07. 12:08
FeketeHarren

Hát szerintem az USA tankokat nem konzerválják úgy mint a repülőket, mert az M1-ek közül, amit lehet megjavítanak, amit nem lehet javítani azt beolvasztják, a régebbi típusokat pedig újrahasznosítják, vagy megkapja őket a Nemzeti Gárda (pl: M60). Egyébként van ilyen "konzerválás" a haditengerészetnél is, egyszer láttam egy fotósorozatot olyan hajókról, amiket egy eldugodtabb helyet, vízen horgonyozva tartottak, lőszer, üzemanyag  nem volt bennük, de nem is bontották szét őket, mert szükség esetén néhány hét/hónap alatt hadrendbe lehet állítani őket. 

2015.04.07. 10:48
tibi68

Azt biztos sokan tudjátok, hogy az USA a Sonora-sivatagban több mint 5000 hadrendből kivont repülőgépet tárol nagyon jó állapotban, sokuk bármikor újra hadrendbe állítható. Azt nem tudom, hogy a kivont harckocsiaiknak is van-e egy ilyen temető, vagy azokat eladják - újrahasznosítják? 

2015.04.07. 07:27
vonPANZI

Ennyi páncélos a "pocsékba" az enyészetnek lett oda dobva...nem beszélve a mororokról amiket egy külön csarnokba halmoztak fel...Mint a Fönix madár ..feltámadhatnának..egy modernebb ujabb formában,-megjelenésben..és a "szívűket" is felujitva ujra hasznosítva lehetne felhasználni...Ez igy kész bűn ahogy most vannak "elfelejtve"..

2015.04.06. 20:33
termination122

Ez durva, mintha megállt volna itt az idő, és a háború idején olyanyira gyártott hadifelszerelések most itt rozsdálnak tehetetlenül.
Elképesztő! AMíg kellettek, folyton gyártották őket, utána meg csak szemétként kihajítják, és még a gyárat is kiürítették.

2015.04.06. 20:00
Force10

Itt meg a szívük látható 

2015.04.06. 19:55
Force10

Azon gondolkodtam, hogy ha Magyarországon lenne egy ilyen, éles szemű vastolvajoktól biztos nem lenne ilyen látványú a környék.

Ezek a tankok még a Szovjetznió felbomlása után maradtak meg, az ukránoknak meg nem érte megjavítatni őket akkoriban, persze a mostani konfiktusba már elkellenének biztosan. Szörnyű így látni ezeket a harckocsikat.  

2015.04.06. 18:29
vonPANZI

Force10 haver,-Dicstelen vég...Virágot nem igen visznek a "sírjukra"...Bár egy-két "halálra ítélt" páncélos esetében a kezelő személyzetüknél,akadt biztos kit gyászolni lehet,-kik egykoron használták,harcoltak eme tankokkal...

2015.04.06. 18:16
Force10

   Tanktemető Ukrajnában 

2015.04.05. 09:17
vonPANZI

tibcsi haver,-ez aztán a jó kérdés!...Kiakadtam én is mint az órarugó mikor megláttam...Szerintem ez valami mentő egységnek valami átalakított katonai járműje  lehet..  elakadt harci jármű...vagy egyébb mentésre kialakított szerkezet...De az is lehet ,hogy valaki megvásárolta egy értékesítésnél,mikor a kiszuperált harci gépeket eladásra szánták..és valami extra járművet csinált belőle rendszám táblával együtt...Magyarán egy " dili" bulizó járművet "fabrikált" a harckocsiból...

2015.04.04. 20:17
tibi68

Panzi ez utóbbi egy kicsit ellentmondásos nekem, lánctalpas páncélozott(?) test, panoráma, üvegkupola irányítótoronnyal???? Igaz fegyvert sem látok rajta, milyen jármű ez?

2015.04.04. 09:46
vonPANZI

2015.04.04. 09:45
vonPANZI

Két ritka kép...

2015.03.26. 16:13
vonPANZI

Bnpe haver,-ez aztán a szupi kép!!Mint a dinó..mikor kibújik a tojásból...nöl...nővöget..végül T-Rex lesz belőle....

2015.03.26. 15:26
Benpe

2015.03.20. 14:57
vonPANZI

Termi haver,-előre is köszönöm ezt a szíves felajánlást a részedről...de megmondom őszintén,azért hiányzik egy kicsit,de már nem igen venném hasznát abban az értelemben,mert már "kiöregedtem" belőle...nem lenne már idegem,sem kedvem megint szöszmötölni és játszani vele...Igy vagyok a többi régi játékkal is...Jó,hogy még ez a wot..úgy ahogy van...ezzel néha még foglalkozom..de már a kamionossal már nem annyira...a Dead island első része is már jó ideje csak "pihen" már a gépemen...a Nfs Shift-ről már nem is beszélve...Inkább filmeket nézek,sorozatokat...(van belőle bőven...) zenéket hallgatok...Lényeg,hogy már nem igen izgat és köt le egy játék sem...Ez a nyavalyás wot ami még ide ültet a gép elé egy kis ideig...Mégegyszer köszönöm a jószívűségedet!..Jól esett!...

2015.03.20. 14:03
termination122

Panzi haver, ha ez a probléma, szívesen kölcsönadom neked a saját, jól bejáratott példányomat.
ismerlek annyira, hogy tudom, megbíható vagy, és egy nap visszaadod. Most csak porosodik sajna a másik lakásnkban amit hamarosan eladunk. Régen ott nőttem fel, és ott volt ez a számítógép, csak amikor Nagyapám meghalt, ideköltöztünk a lakásába, mert itt olcsóbb áttelelni, és annyira hozzászoktunk, hogy a másik ház most nyaraló, és azokat a lemezeket amiket nem használtam, ott hagytam, így most ott állnak kihasnálatlanul. NAgyon szívesen játszanék vele, de a gépemen így is kezd kevés lenni a hely, és időm sincsen mostanában rá, pedig ez egy eléggé időigényes játék.
Szóval ha kel állnak rendelkezésedre.

2015.03.19. 16:04
vonPANZI

Teljesen egyet értek veled termi haver...Kerestem is a játék lemezemet de sehol sem találom,főleg mióta Capirex haver,-leírta,hogyan lehetne elfogadtatni a win 7-tel....Nekem is volt hozzá kiegészítő lemezem is...meg egy két mód...

De amit leírtál az bizony  én is sokszor csináltam....jó hosszú utakon bőven volt rá idő...( ha meg nem gyorsítottam)...

2015.03.19. 14:47
termination122

A Silent Hunter 5-nek nem csa a bugokkal volt probléma, mert azokat idővel a patchek javítoták.
Inkább a kezelőfelület változott teljesen meg, mivel bejárható lett az egész hajó, és a kapitány szemszögéből végigsétálhattunk rajta, ami számomra hatalmas interaktív élmény volt ugyan,d e a kezelőfelület egyszerűsége, illetve a régebbi Silent Hunter 2-3 szimolátor jellege teljesen eltűnt, és amatőr, Arcade-játék szerű kezelőfelületet kaptunk, amit bárki elsajátíthat. nyílván azért készítették el így, mert ki akarták bővíteni a játékosállományt. Idővel megjelentek modok amik visszaállították az SH3 kezelőfelületét, valamint átalakították a hajó belsejét is, de még így sem volt az igazi, mert ha akció volt, nehezebb eljutni egyik pontról a másikra, és néha emiatt csúsztam le egy zsákmányról. Az SH3 még ma is messze felülmúlja a későbbi részeket. A Grey wolfes , avagy a GWX móddal feltuningolva pedig valami csúcs.
Emellett rengeteg órátz töltöttem azzal, hogy hallgattam a gramophont, amely a módnak köszönhetően korabeli muzsikát sugárzott, valamnt néztem a tengeralattjáróim kecses siklását a lemenő na fényében, s kémleltem a láthatárt füstcsík után kutatva.
https://www.youtube.com/watch?v=I9zCTM7agOI

2015.03.16. 12:20
vonPANZI

Termi haver,-nagyon jó kis képeket tettél fel..Ami a Silent huntert  illeti..én is rengeteget játszottam a 2-es verzióval is...avval kezdtem...Végül a 3. résznél maradtam mikor bejött az elérhetősége...ez már szebb grafikával volt...és végül az 5.rész már nem annyira tetszett pedig nagyon kíváló kinézete volt...csak tele volt bugokkal...és lemondtam róla...

2015.03.16. 11:36
termination122

Panzi emlíetted a Társalgóban , hogy mennyire kedvelted a Silent Hunter sorozatot!
Biztos említettem már, de én ezen a sorozaton, és a tengeralattjárós könyveken nőttem föl.
A 2. résszel kezdtem, amelynek az érdekessége abban rejlik, hogy Erich Topp, az egyik legnagyszerűbb élő tengeralattjárós ász is részt vett benne, és tanácsokkal látta el a fejlesztőket.
https://www.youtube.com/watch?v=EBy39tXgkrM
Meghatározó szerepet jászott serdülő koromban. Kémia órán is gyakra natkoztam, elővettem a Halál a tengereken c. könyvet. Illetve egész jól le is tudtam rajzolni a tengeralattjárókat, szinte mesterfokon, és imádtam is
Abban az időben még teljesen hidegen hagyott a II. vh szárazföldi ütközetei, tankjai....
Csakis az Atlani óceáni csatára fókuszáltam. Kedvenc filmem a das Boot volt, mely még anno 5 részes, egyengként 1 órás epizódból álló minisorozatként adták le.

A csendes vadász 3 pedig egyenesen elkápráztatott a gyönyörű grafikájával, még az a haverom is kipróbállta aki abszolút nem érdekelt a tengeralattjáró háború.
Tőle szereztem meg anno, és imádtam, mert mostmár nem csak szimulátorként játszhattam, hanem interaktív filmes élményt is nyújtott.
https://www.youtube.com/watch?v=8FIT9oUKAJA

Pár éve csatlakoztam egy SIlent Hunteres fan klubhoz, kikkel közösen vadásztunk online :D
Volt is a SH3-hoz egy kiváló mód, a grey wolfes, amely így nézett ki:
https://www.youtube.com/watch?v=zuTK1zvdwSo
Ennek a lényege az volt, hogy a das boot hanganyagát, valamint egyéb fontos realisztikus változásokat rakott bele a játékba.
Az alapjáték is nagyon jó volt,d e ez a mód tette igazi klasszikussá!
Mai napig emlékszem, hogy Apámmal együtt vadásztunk éjjel 4 órakkor az ellenséges Convoyokra :D

AZ SH 4-el nem játszottam, mert nem érdekelt a Pacific hadszintér, az 5 szintén nagyon szép lett, de  nálam már nem ütöte meg ugyanazt a hangulatot, mint az elődei

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!